HOROSKOP za SREDU 02. februar 2022. godine: Bik ZADOVOLJAN, Jarac NE ODUSTAJE, Vodolija se DVOUMI, Ribe SREĆNE!

HOROSKOP za SREDU 02. februar 2022. godine: Bik ZADOVOLJAN, Jarac NE ODUSTAJE, Vodolija se DVOUMI, Ribe SREĆNE!

1 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu, uslediće neke posledice. Potrudite se da menjate svoj stav. Partner vam je veran i posvećen. Osećate se zadovoljno. Povedite računa o tome da jačat svoj imunitet.

 

 

BIK

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da budete prihvaćeni od strane istog. Moguće je da voljena osoba smatra da imate neka preterano stroga pravila. Problemi sa leđima.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sledeći poslovni korak. Biće vam potrebno vreme da izanalizirate situaciju. Postoje manji problemi između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više sati kvalitetnog sna.

 

 

RAK

Dajete svoj maksimum na poslovnom planu i nadate se da ćete postići bolje rezultate nego pre. Bolje vreme za vas dolazi. Moguće je da između vas i voljene osobe nije baš sve idealno. Menjajte loše navike.

 

 

LAV

Očekuje vas opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati preveliki broj obaveza, a odnos sa kolegama je odličan. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koja vam se dopada. Manji problemi sa nogama.

 

 

DEVICA

Moguće je da niste sasvim zadovoljni situacijom na ovom polju ali ćete dati svoj maksimum da to poboljšate. Dopada vam se osoba koja bi mogla biti drugačijeg porekla ili je povezana sa inostranstvom. Problemi sa kostima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2