HOROSKOP za UTORAK 01. februar 2022. godine: Bik FLERTUJE, Strelac ima ZANIMLJIV DAN, Jarac će upoznati nekog ZANIMLJIVOG!

HOROSKOP za UTORAK 01. februar 2022. godine: Bik FLERTUJE, Strelac ima ZANIMLJIV DAN, Jarac će upoznati nekog ZANIMLJIVOG!

31 јануара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Pokušavate da probudite svoju kreativnost i da nađete inspiraciju u svakodnevnim stvarima. Moguće je da imate tremu pred susret sa osobom koja vam se dopada. Ne brinite, osećanja su uzvraćena. Umorni ste.

 

 

ŠKORPIJA

Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika koji su uvek tu za vas. Zajedničkim snagama rešavate probleme. Ako ste slobodni, moguć je flert sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

STRELAC

Moguće je da niste dobili podršku koju ste očekivali i da je sada vreme da preispitate neke svoje planove. Moguće je poznanstvo sa osobom koja deli ista interesovanja kao i vi. Pred vama je zanimljiv dan. Problemi sa zglobovima.

 

 

JARAC

Moguće je da ćete imati neke manje nesuglasice u poslovnim pregovorima ali sve možete rešiti prilično lako. Upoznajete zanimljivu osobu u svojoj neposrednoj blizini. Mogući su problemi sa alergijama.

 

 

VODOLIJA

Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Držite se rutinskih i svakodnevnih poslova. Moguće je da vam ne cvetaju ruže ako ste u dužoj vezi ili braku. Oseća se velika distanca između vas i partnera. Loša probava.

 

 

RIBE

Iako ste imali neke nepredviđene troškove, uspećete da izbalansirate stanje na svom finansijskom planu. Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Smanjite unos kofeina, čuvajte srce.

 

Стране: 1 2