HOROSKOP za PETAK 28. januar 2022. godine: Vaga i Škorpija će danas UPOZNATI NEKOG ZANIMLJIVOG!

HOROSKOP za PETAK 28. januar 2022. godine: Vaga i Škorpija će danas UPOZNATI NEKOG ZANIMLJIVOG!

23 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posvetite se svojim obavezama i uspešno ćete ih realizovati. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim poslom. Ozbiljnija kriza vas očekuje na ljubavnom planu. Moguće su nesuglasice. Pad imuniteta.

 

 

BIK

Nemojte da rizikujete previše na poslu danas jer biste mogli da imate neki manji gubitak. Stara ljubav bi mogla da se vrati u vaš život. Moguće je da ćete obnoviti osećanja iz prošlosti. Povedite računa o srcu.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da na poslovnom polju pokažete sve svoje sposobnosti. Ako imate partnera, vraćaju vam se u tom odnosu neki problemi iz prošlosti, pa vam se vraća i nezadovoljstvo. Problemi sa želucem.

 

 

RAK

Budite spremni da se posvetite poslu maksimalno. Ostvarićete pozitivne rezultate. Zaljubljeni ste i spremni da se posvetite voljenoj osobi maksimalno. Vaš odnos postaje sve bolji. Srčani problemi su mogući.

 

 

LAV

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje kada je u pitanju vaš posao. Bićete veoma zadovoljni. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Lep period vas očekuje. Problemi sa stomakom.

 

 

DEVICA

Moguće je da vas očekuju nova dešavanja koja će vam omogućiti finansijski napredak. Očekuje vas veoma zanimljiv flert sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste za ljubavne promene. Manji problemi sa zglobovima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2