HOROSKOP za SUBOTU 29. januar 2022. godine: Blizanci LJUBOMORIŠU, Strelac rešava BRAČNU KRIZU, Jarac ima NOVE IDEJE!

HOROSKOP za SUBOTU 29. januar 2022. godine: Blizanci LJUBOMORIŠU, Strelac rešava BRAČNU KRIZU, Jarac ima NOVE IDEJE!

23 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Povoljan je dan za ostvarenje vaših ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam se uskoro sprema. Zadovoljni ste sobom i očekuje vas ljubav! Zdravlje je solidno.

 

 

BIK

Ukoliko ste planirali početak nove poslovne saradnje, mogli biste da postignete neki dogovor na u temu sada. Moguće je da je vaš odnos sa partnerom u manjoj krizi i da se sada ne slažete najbolje. Problemi sa stomakom.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete napetost u komunikaciji sa poslovnim okruženjem koje vas ne podržava. Ukoliko vam se dopada osoba koja je udaljena od vas, mogli biste da imate probleme sa ljubomorom. Povedite računa o grlu.

 

 

RAK

Maksimalno ste posvećeni svom poslu, imate velike planove od kojih nećete odustati. Želite sigurnost uz partnera. Spremni ste za ozbiljnu vezu koja može da traje na duže staze. Povećan apetit je naglašen kod vas.

 

 

LAV

Smatrate da okolnosti na vašem poslu nisu sjajne i da morate da uradite nešto kako bi ih promenili. Bavite se svojim emocijama, radite na sebi i trenutno ne osećate spremnost za novu vezu. Budite umereniji sa hranom.

 

 

DEVICA

Tokom današnjeg dana vas očekuje period koji bi mogao da vam donese poslovne promene. Povedite računa o odnosu sa osobom koja vam se dopada. Od vas zavisi dalji tok događaja. Poradite na boljoj kondiciji.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2