HOROSKOP za PONEDELJAK 17. januar 2022. godine: Ovan ima problem s NOVCEM, Blizanci sa PARTNEROM, dok Devica UŽIVA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 17. januar 2022. godine: Ovan ima problem s NOVCEM, Blizanci sa PARTNEROM, dok Devica UŽIVA!

16 јануара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Trenutno osećate da na polju posla možete da rešite probleme koje imate. Verujete u sebe i svoje sposobnosti. Novo poznanstvo je pred vama.Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za promene. Ukočenost u leđima.

 

 

ŠKORPIJA

Treba vam više vremena kako biste uspeli da rešite poslovne komplikacije. Važno je da budete istrajni.Moguće je da ste napravili neku grešku i da partner ne pokazuje da je spreman da vam oprosti. Izbegavajte unos alkohola.

 

 

STRELAC

Zabrinuti ste za svoje poslovno polje.Moguće je da ćete u narednom periodu imati veće promene. Dopada vam se osoba koja deluje nekako distancirano od vas. Niste zadovoljni.Potreban vam je odmor.

 

 

JARAC

Niste zadovoljni svojim poslom i ne vidite dugoročno rešenje.Potrebno je da budete malo kreativniji.Ukoliko ste u braku, određene trzavice koje postoje između vas i partnera vas brinu u većoj meri.Koža vam je osetljiva.

 

 

VODOLIJA

Nije vam lako da ostvarite promene koje želite. Moguće je da poslovna situacija ne zavisi sasvim od vas.Moguće je da vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali.Spremni ste za vezu.Želudac vam je osetljiv.

 

 

RIBE

Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima jer danas možete biti skloni brzopletim reakcijama. Očekuje vas zanimljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Preporučuje vam se vežbanje od kuće.

Стране: 1 2