HOROSKOP za UTORAK 18. januar 2022. godine: Bik se DOBRO OSEĆA, Vaga ima AVANTURU, Škorpiji partner nešto KRIJE!

HOROSKOP za UTORAK 18. januar 2022. godine: Bik se DOBRO OSEĆA, Vaga ima AVANTURU, Škorpiji partner nešto KRIJE!

16 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ukoliko su vam na poslovnom planu neke stvari nejasne, danas biste trebali o tome da povedete računa.Dan koji je pred vama može da vam donese dobre promene na polju ljubavi. Problemi sa stomakom su mogući.

 

 

BIK

Ne očekujete sada veće promene. Moguće je da je pred vama generalno jedan statičan dan i prilično miran.Možete da očekujete dobro slaganje sa voljenom osobom. Pred vama je odličan period. Dobro se osećate.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete dan koji je jako povoljan za polje finansija kod vas. Dobra materijalno poslovna situacija je pred vama.Nastavljate fazu tenzije i problema sa voljenom osobom. Pripazite na svoju ishranu.

 

 

RAK

Dan vam prolazi opušteno, na poslu je sve uredu i nemate veće stresove niti probleme.Spremni ste da se posvetite vezi sa osobom do koje vam je stalo i uživate kada ste zajedno.Potrebno vam je više sna i odmora.

 

 

LAV

Mogući su manji sukobi sa nadređenima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati nestabilno stanje na polju posla. Trenutno imate probleme sa emotivnim partnerom i nije vam lako da ih rešite. Moguća je ukočenost u leđima.

 

 

DEVICA

Ukoliko ste očekivali promene na polju posla, može da se desi da vam planovi budu odloženi Slede vam pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Grčevi u mišićima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2