HOROSKOP za NEDELJU 09. januar 2022. godine: Lav ima BRAČNU KRIZU, Škorpija je NEPOVERLJIVA, Ribe uživaju U FLERTU!

HOROSKOP za NEDELJU 09. januar 2022. godine: Lav ima BRAČNU KRIZU, Škorpija je NEPOVERLJIVA, Ribe uživaju U FLERTU!

3 јануара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Možete da očekujete veoma povoljan dan za posao i obaveze. Sve biste trebali da rešite u kratkom roku. Očekuju vas manje nesuglasice sa partnerom ali ćete uspeti da nađete kompromis. Problemi sa stomakom.

 

 

ŠKORPIJA

Uspećete da ostvarite sve ono što ste želeli na polju posla. Danas će sudbina biti na vašoj strani. Komunikacija sa partnerom vam je promenljiva. Imate probleme sa nepoverenjem. Problemi sa zubima su mogući.

 

 

STRELAC

Očekuje vas odličan dan u kojem ćete ostvariti važne poslovne dogovore koji će trajati na duže staze. Emotivni sklad koji imate sa voljenom osobom želite da sačuvate, bez obzira na mešanje sa strane. Povedite računa o unosu šećera.

 

 

JARAC

Nije vam povoljan dan kada je u pitanju posao. Potrudite se da povedete računa i da izbegavate bilo kakve rizike. Imate probleme sa samopouzdanjem, pa vam nije povoljan period za nova poznanstva. Potrebno vam je više sna.

 

 

VODOLIJA

Nemojte da se bavite tuđim problemima. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve i prioritete. Tajna veza bi mogla da vam donese burnu emotivnu situaciju. Očekuje vas period koji će vam doneti ljubavne probleme. Pazite na vene.

 

 

RIBE

Zadovoljni ste situacijom koju imate kada je u pitanju posao. Možete da očekujete jako dobar period. Dopada vam se osoba sa kojom već neko vreme imate zanimljivu komunikaciju i flert. Manji problemi sa nervozom.

Стране: 1 2