HOROSKOP za NEDELJU 09. januar 2022. godine: Lav ima BRAČNU KRIZU, Škorpija je NEPOVERLJIVA, Ribe uživaju U FLERTU!

HOROSKOP za NEDELJU 09. januar 2022. godine: Lav ima BRAČNU KRIZU, Škorpija je NEPOVERLJIVA, Ribe uživaju U FLERTU!

3 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Povoljan je dan za početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste za promene. Otvoreni ste u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o svojim navikama.

 

 

BIK

Dolazi vam priliv novca koji bi mogao da vam bude veoma značajan u narednom periodu. Moguće je da sa voljenom osobom imate neke probleme koje ne možete da rešite zbog mešanja ljudi sa strane. Uzimajte više tečnosti.

 

 

BLIZANCI

Pred vama je dan u kojem ćete imati dilemu. Dajte sebi vremena da razmislite o svemu. Na neki način ste iznenađeni preokretima na polju ljubavi. Spremni ste da se posvetite svojimosećanjima. Potrebno vam je više sna.

 

 

RAK

Vaša nervoza se ne odražava baš najbolje na poslovne odluke koje donosite. Ne budite brzopleti.Očekuje vas prilika da sa partnerom razjasnite probleme koje ste u prošlosti imali. Problemi sa nervima su mogući.

 

 

LAV

Poslovne obaveze koje imate bi mogle da vam predstavljaju veću kočnicu u narednom periodu. Postoji mnogo nesuglasica između vas i voljene osobe i brak vam je zapao u ozbiljnu krizu. Moguć je pad imuniteta.

 

 

DEVICA

Ne biste trebali da očekujete veće promene kada je u pitanju posao. Današnji dan će vam biti prilično miran. Niste zadovoljni komunikacijom sa voljenom osobom. Teško vam je da se otvorite. Povećajte unos vitamina.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2