HOROSKOP za SUBOTU 25. decembar 2021. godine: Rak ima LJUBAVNE PROBLEME, a Ribe nove LJUBAVNE PONUDE!

HOROSKOP za SUBOTU 25. decembar 2021. godine: Rak ima LJUBAVNE PROBLEME, a Ribe nove LJUBAVNE PONUDE!

20 децембра, 2021 Off By coki

VAGA

Uspećete da ostvarite svoje planove na ovom polju. Bićete zadovoljni jer vam sve ide od ruke. Moguće je da niste sigurni u kom pravcu želite da ide vaša veza sa osobom do koje vam je stalo. Prijala bi vam šetnja.

 

 

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuju manje komplikacije na ovom planu. Niste spremni da se suočite sa svim problemima. Očekuje vas jako dobar dan za emotivno polje. Uživaćete u lepim trenucima. Dobro se osećate.

 

 

STRELAC

Dolazi vam značajno poboljšanje komunikacije i odnosa sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste imali probleme u kontaktu sa partnerom, uspećete da ih rešite tokom današnjeg dana. Moguća je malaksalost.

 

 

JARAC

Nemate dovoljno poverenja u saradnike. Pred vama je period u kojem ćete imati poslovne komplikacije. Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan period. Povedite računa o cirkulaciji.

 

 

VODOLIJA

Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete u poslednji čas dobiti pomoć oko nekih važnih poslovnih pitanja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Zdravlje vam je dobro.

 

 

RIBE

Ostvarili ste stabilnost na polju posla i srećni ste zbog toga. Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. Posvetite se druženju, izlascima i imaćete nove ljubavne ponude. Povedite računa o srcu. Mogući su problemi.

Стране: 1 2