HOROSKOP za NEDELJU 26. decembar 2021. godine: Ovan ima AVANTURU, Škorpija je U DILEMI, Ribe će OTKRITI TAJNE!

HOROSKOP za NEDELJU 26. decembar 2021. godine: Ovan ima AVANTURU, Škorpija je U DILEMI, Ribe će OTKRITI TAJNE!

20 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Postoje okolnosti koje vas na polju posla ometaju. Nije vam lako da ostvarite svoje planove. Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo koje bi veoma lako moglo da vas dovede do nove ljubavne avanture. Odmarajte što više.

 

 

BIK

Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspešno ostvariti napredovanje. Današnji dan vam je povoljan. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas dan koji može da vam donese novo poznanstvo. Mogući su problemi sa zubima.

 

 

BLIZANCI

Potrebno je da imate više strpljenja i da budete smireniji na poslu. Nemojte da ulazite u brzoplete sukobe. Deluje vam da vam partner nešto prećutkuje i da nije sasvim iskren prema vama. Nemojte da se zamarate previše.

 

 

RAK

Možete da dobijete priliku za nove poslove. Očekuje vas period u kojem će vam finansije ići na bolje. Povoljan je dan za rešavanje problema u ljubavnoj vezi. Možete da očekujete priliku za preokrete. Povećajte unos tečnosti.

 

 

LAV

Moguće je da trenutno niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju ali uspećete to da promenite. Odnos sa voljenom osobom je krenuo u neočekivanom pravcu za vas. Moguć je pad imuniteta.

 

DEVICA

Nakon drastičnih promena na poslovnom polju, situacija vam se konačno polako smiruje. Bićete srećni pored osobe koju volite. Uskoro biste mogli da donesete odluku o zajedničkom životu. Moguć je nizak pritisak.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2