HOROSKOP za NEDELJU 26. decembar 2021. godine: Ovan ima AVANTURU, Škorpija je U DILEMI, Ribe će OTKRITI TAJNE!

HOROSKOP za NEDELJU 26. decembar 2021. godine: Ovan ima AVANTURU, Škorpija je U DILEMI, Ribe će OTKRITI TAJNE!

20 децембра, 2021 Off By coki

VAGA

Nemojte da se zalećete sa novim odlukama na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam staviti do znanja da želi potomstvo. Problemi sa probavom.

 

 

ŠKORPIJA

Niste sigurni da li treba da ostanete na poslu na kojem ste. Pred vama je period koji vam donosi neke dileme. Upoznaćete zanimljivu osobu prema kojoj ćete početi da gajite jaka osećanja. Problemi sa disajnim putevima.

 

 

STRELAC

Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovne probleme i komplikacije. Možete da očekujete nepovoljan dan. Izuzetno ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju i dosta toga vas opterećuje. Posetite lekara.

 

 

JARAC

Komplikacije koje ste uspeli da rešite su vas naučile važnim lekcijama i poukama na ovom polju. Razočarani ste jer od partnera niste dobili odgovor koji se očekivali. Polje ljubavi vam nije dobro postavljeno. Problemi sa zdravljem zbog umora.

 

 

VODOLIJA

Nemojte da žurite previše sa poslovima koji mogu da čekaju. Nije povoljan period da se forsirate na ovom polju. Iako ste mislili da nemate osećanja ka starom partneru, nakon susreta sa njim se obnavljaju emocije. Napetost vas prati.

 

 

RIBE

Izgubili ste nadu u poboljšanje na poslovnom polju. Kao da više ne verujete u srećan kraj. Iako umete da budete misteriozni i tajnoviti, ovaj put ste rešili da sa voljenom osobom budete iskreni. Problemi sa nervnim sistemom.

Стране: 1 2