HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar 2021. godine: Lav u LJUBAVNOJ DILEMI, Devica nekoga OSVAJA, a tri znaka čeka NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar 2021. godine: Lav u LJUBAVNOJ DILEMI, Devica nekoga OSVAJA, a tri znaka čeka NOVO POZNANSTVO!

19 децембра, 2021 Off By coki

VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete imati nove poslovne ponude koje će za vas biti veoma važne. Imaćete novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna za nešto više od avanture sa vama. Osećate se sasvim dobro danas.

 

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete poboljšanje na polju posla. Dosta toga vam se menja na bolje i zadovoljni ste. Stabilna ljubavna situacija vas očekuje, ako ste u vezi ili braku. Povoljan je period za nova poznanstva. Mogući problemi sa zubima.

 

 

STRELAC

Danas nemojte da donosite nove odluke jer vas očekuje nepovoljan dan i moguća je manja šteta. Važno vam je da postepeno radite na poboljšanju komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je pospanost i umor.

 

 

JARAC

Pred vama je faza koja može da vam donese dobre promene. Poboljšanje finansija je pred vama. Možete da se nadate novom poznanstvu koje će za vas biti od veoma velikog značaja. Danas vam je intuicija naglašena.

 

 

VODOLIJA

Očekuje vas pomoć koja vam je neophodna kako biste poslovne probleme sasvim rešili. Zadovoljni ste vezom koju imate. U narednomperiodu ćete ozbiljnije razmišljati o početku zajedničkog života. Osećate se dobro.

 

 

RIBE

Vaša posvećenost poslu će pokazati jako dobre rezultate. Bićete veoma zadovoljni kada ostvarite svoje ciljeve. Javno pokazujete interesovanje prema osobi koja vam se dopada i posvećeni ste joj. Prijala bi vam masaža.

Стране: 1 2