HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar 2021. godine: Lav u LJUBAVNOJ DILEMI, Devica nekoga OSVAJA, a tri znaka čeka NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar 2021. godine: Lav u LJUBAVNOJ DILEMI, Devica nekoga OSVAJA, a tri znaka čeka NOVO POZNANSTVO!

19 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da ćete biti spremni da se posvetite novim poslovnim projektima. Imate baš mnogo ideja. Moguće je da imate česte nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Niste zadovoljni u vašoj vezi. Manji pad energije.

 

 

BIK

Pruža vam se šansa da napredujete. Na polju posla vam je sudbina danas naklonjena u većoj meri. Vašem partneru prija posvećenost i pažnja koju mu pružate. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Psihosomatski problemi.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da nemate dobru komunikaciju u poslovnom okruženju i da vam je zato jako teško da na ovom planu ostvarite poboljšanje. Očekuje vas dan koji može da bude jako povoljan za vas. Koža vam je osetljiva.

 

 

RAK

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju biti promena koje će veoma značajno delovati na vas. Voljena osoba bi mogla da vam pokaže spremnost ka ozbiljnijim promenama u vašoj vezi. Mogući su manji srčani problemi.

 

 

LAV

Vreme je da se suočite sa poteškoćama koje imate odavno. Krenite da rešavate probleme korak po korak. Niste sigurni koja osoba je prava za vas. Moguće je da na polju ljubavi imate pravu dilemu. Veoma ste osetljivi danas.

 

 

DEVICA

Mogli bi da vam iskrsnu neki novi problemi i komplikacije na polju posla. Dosta toga vas opterećuje. Želite da osvojite osobu koja vam se dopada i nećete odustati dok ona ne bude vaša. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2