HOROSKOP za ČETVRTAK 16. decembar 2021. godine: Ovan ima NESUGLASICE SA PARTNEROM, Biku dolazi NEKO NOV, Škorpija NERVOZNA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 16. decembar 2021. godine: Ovan ima NESUGLASICE SA PARTNEROM, Biku dolazi NEKO NOV, Škorpija NERVOZNA!

12 децембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Očekuju vas nešto veći troškovi koji bi mogli da vas opterete. Važno je da budete spremni da se prilagođavate. Možete da se oslonite na partnera. Vaš odnos je stabilan i uživate u zajedničkim trenucima. Preporuka je da posetite nutricionistu.

 

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uživati u pozitivnim okolnostima na poslu. Pred vama je period koji vam donosi mir i stabilnost. Prilično ste razdražljvi i dosta toga vas opterećuje. Svađate se sa partnerom. Težak vam je dan.

 

 

STRELAC

Napetost koja vas prati bi mogla da kulminira danas. Nije vam ni malo povoljan period za posao. Možete da se nadate novim promenama na polju ljubavi. Poznanstvo koje ste ostvarili vas vodi do veze. Prolazna nervoza.

 

 

JARAC

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju i trudite se da na neki način menjate svoju organizaciju. Očekuje vas period u kojem će biti čestih svađa sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa zdravljem.

 

 

VODOLIJA

Preporuka je da se ne upuštate u veće poslovne rizike ali ni u veće konflikte na poslovnom polju. Potrebne su vam promene kada je u pitanju ljubav. Niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Povedite račina o krvotoku.

 

 

RIBE

Nije povoljan dan za veće promene. Potrudite se da na polju posla za sada zadržite ono što imate. Trenutno ne želite nove obaveze i novu vezu. Prija vam sloboda u kojoj maksimalno uživate. Smanjite unos masne hrane.

 

Стране: 1 2