HOROSKOP za SREDU 15. decembar 2021. godine: Lav UPORAN, Strelac UMORAN, Jarac SREĆAN, Ribe USAMLJENE!

HOROSKOP za SREDU 15. decembar 2021. godine: Lav UPORAN, Strelac UMORAN, Jarac SREĆAN, Ribe USAMLJENE!

12 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Okolnosti su dobre i dolazite lako do uspeha. Na poslovnom polju vam sve ide veoma glatko. Očekuje vas prilika za zanimljivo i romantično poznanstvo sa osobom koja će vam biti značajna. Mogući su problemi sa zubima.

 

 

BIK

Nema razloga da preuveličavate probleme koje imate. Pokušajte da se smirite i da svemu priđete racionalno. Skloni ste konfliktima sa voljenom osobom. Vaš odnos dolazi do krize u narednom periodu. Nizak pritisak.

 

 

BLIZANCI

Povoljan je period pred vama. Poslovne dileme koje su vas mučile ćete uspeti da rešite. Možete da očekujete da će voljena osoba pokazati svoja iskrena osećanja prema vama u narednom periodu. Moguća je glavobolja.

 

 

RAK

Možete da se nadate dobrim okolnostima na ovom planu. Moguće je poboljšanje finansija. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude nestabilna. Komunikacija sa partnerom se menja. Prijala bi vam meditacija.

 

 

LAV

Biće vam potrebna pomoć da razrešite probleme koji su vam se pojavili na poslovnom polju. Lako bi moglo da dođe do prekida ljubavne veze. Niste baš zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Mogući su problemi sa stomakom.

 

 

DEVICA

Moguće je da ćete imati sklonost ka pogrešnoj proceni kada je u pitanju nova poslovna odluka koja je pred vama. U svom bliskom okruženju ostvarujete nov susret koji vam donosi leptiriće u stomaku. Problemi sa disajnim putevima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2