HOROSKOP za SUBOTU 11. decembar 2021. godine: Bik upoznaje OSOBU SVOG ŽIVOTA, dok se Ribe SVAĐAJU SA PARTNEROM!

HOROSKOP za SUBOTU 11. decembar 2021. godine: Bik upoznaje OSOBU SVOG ŽIVOTA, dok se Ribe SVAĐAJU SA PARTNEROM!

7 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuju vas važna dešavanja na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Moguće je da niste sigurni u kom pravcu treba da ide vaš odnos sa voljenom osobom. Ukočenost u predelu vrata.

 

 

BIK

Mogući su novi preokreti na poslu. Nestabilna situacija na ovom polju vam donosi osećaj uznemirenosti. Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će pokazati da je spremna na ozbiljnu vezu. Dobro se osećate.

 

 

BLIZANCI

Ako ste želeli novo radno mesto, pred vama je šansa da tu svoju želju ostvarite. Sve češće se svađate i ne dopada vam se situacija koju imate sa voljenom osobom. Nezadovoljni ste. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

RAK

Maksimalno ste posvećeni poslu i spremni ste da na ovom polju ostvarite dobre rezultate. Sa voljenom osobom imate dosta promena u odnosu i to vam prija. Imate utisak da ste savršen par, Povedite računa o glavobolji.

 

 

LAV

Imate mnogo poslovnih obaveza i nije vam lako da sve odgovornosti preuzmete na sebe danas. Moguće je da ste imali nesporazume kada je u pitanju ljubomora. Vaš partner nema poverenja u vas. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

DEVICA

Saradnja sa inostranstvom bi na poslovnom polju mogla da vam donese pomake. Pred vama su zanimljiva dešavanja u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Sasvim dobro zdravlje.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2