HOROSKOP za PETAK 10. decembar 2021. godine: Blizanci imaju DOBITAK, Vagu čeka AVANTURA, Jarac RAZOČARAN U PARTNERA!

HOROSKOP za PETAK 10. decembar 2021. godine: Blizanci imaju DOBITAK, Vagu čeka AVANTURA, Jarac RAZOČARAN U PARTNERA!

7 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze nove vesti koje će vas obradovati. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos šećera i pazite na ishranu.

 

 

BIK

Nije povoljan dan za nove odluke po pitanju posla. Moguće je da vam se neki planovi polako odlažu. Prija vam flert ali niste spremni da idete dalje od toga. Sada ne želite bilo kakvu novu vezu. Grudni koš vam je osetljiv.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. I finansije vam idu na bolje. Ukoliko postoji osoba prema kojoj gajite osećanja, sada je pravi trenutak da joj to pokažete. Manji pad imuniteta je pred vama.

 

 

RAK

Tokom današnjeg dana ćete imati neke probleme na poslu. Moguće su svađe ili nesuglasice sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom. Odlično se osećate i puni ste energije.

 

 

LAV

Možete da očekujete povoljan dan za posao. Nove prilike vam dolaze a ukazuje se i šansa za putovanje. Ako imate partnera, sa njim vas očekuju problemi u odnosu u narednom periodu. Čuvajte se mogućih upala.

 

 

DEVICA

Potrebno je da budete direktni i da rešavate probleme na poslu na licu mesta. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo koje će vas voditi do veze koja ispunjava vaša očekivanja. Prolazna gavobolja.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2