Izaberi jedno LJUBAVNO PISMO i saznaj šta te U LJUBAVI očekuje do kraja 2021-e GODINE. Jedno je ZNAK VENČANJA!

Izaberi jedno LJUBAVNO PISMO i saznaj šta te U LJUBAVI očekuje do kraja 2021-e GODINE. Jedno je ZNAK VENČANJA!

22 новембра, 2021 Off By coki

Pred vama se nalaze tri ljubavna pisma. Izaberite jedno i saznajte šta vas očekuje u ljubavi do kraja 2021-e godine.

 

LJUBAVNO PISMO broj JEDAN:

Oni ljudi koji su izabrali ovo pismo sasvim sigurno su sada zaljubljeni. Međutim, vi niste sigurni šta osoba koju ste izabrali, oseća prema vama i ovih dana ste u velikoj dilemi. U mesecu decembru ćete konačno znati na čemu ste sa tom osobom. Vrlo je moguće da će biti divnih vesti, ali i razočarenja.

 

 

Ako shvatite da ona oseća isto što i vi, uskoro biste opet mogli da imate određene probleme i prepreke u vašem odnosu. Međutim, sve to može vrlo lako da se reši ako ljubav među vama bude dovoljno jaka. Ako ostanete zajedno do polovine decembra, možete da se nadate da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu.

 

 

Nemate puno razloga za brigu, ali će vam sigurno trebati puno strpljenja. Ako shvatite da ste zaljubljeni u osobu koja ne oseća isto što i vi i koja se sa vama samo igra, velike su šanse da vam sledi patnja.

Međutim, početkom decembra će u vaš životu ući jedna osoba prema kojoj ćete odmah osetiti simpatije. Nećete znati ni šta se dešava, ali odjednom ćete se naći u njenom zagrljaju i to bi možda mogla da bude prava ljubav. Sa tom osobom je moguće tajno venčanje oko Nove godine, ako i vi to budete želeli.

 

 

LJUBAVNO PISMO broj DVA:

Ako se nalazite u vezi, postoje velike šanse da niste sigurni u emocije svog partnera. Niste sigurni koliko je vašem partneru iskreno stalo do vas, jer ima trenutaka kada vam deluje hladno i kada se ponaša kao da mu nije stalo. Za vas će druga polovina decemvea biti zaista teška i vaša veza će tada biti na velikom testu.

 

 

Ako među vama postoje jake emocije, onda će sve doći na svoje mesto. Ali ako ne osećate isto, onda je najbolje da svako krene na svoju stranu. Ukoliko ta veza ne uspe, šansa da ponovo budete srećni postoji na samom kraju godine, sa osobom koju još uvek niste upoznali.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Стране: 1 2