HOROSKOP za PETAK 12. novembar 2021. godine: Bika čekaju POZITIVNE PROMENE, Raka ZANIMLJIVO POZNANSTVO, a Jarca KOMPLIKOVANA VEZA!

HOROSKOP za PETAK 12. novembar 2021. godine: Bika čekaju POZITIVNE PROMENE, Raka ZANIMLJIVO POZNANSTVO, a Jarca KOMPLIKOVANA VEZA!

10 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Povedite računa o komunikaciji u poslovnom okruženju jer ćete biti skloni nekim konfliktima danas. Moguće je da ste pod neobičnim okolnostima upoznali osobu koja vam se jako dopada. Povedite računa o masnoćama.

 

 

BIK

Moguće je da ste uspeli da poboljšate organizaciju na poslovnom polju i da sada od toga imate jako dobre rezultate. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u odnosu sa partnerom. Prija vam bavljenje sportom.

 

 

BLIZANCI

Povedite računa o tome koliko vremena provodite na poslu i koliko ste zaista posvećeni obavezama. Dopada vam se neko sa kim ste imali dosta zajedničkih prijatelja ranije. Moguć je kašalj i problemi sa disajnim putevima.

 

 

RAK

Pozitivne okolnosti na poslovnom polju vam se pokreću u narednom periodu. Spremni ste za nove ponude. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će želeti da uđete u vezu. Povećajte unos vitamina.

 

 

LAV

Posao vam nije na prvom mestu sada i nećete se zaustaviti dok ne budete ostvarili svoje ciljeve. Očekuje vas veoma lepa i romantična atmosfera danas. Preporuka je da se maksimalno posvetite emocijama. Dobro se osećate.

 

 

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, dolazi faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite poboljšanje. Očekuje vas odlična atmosfera i dobra komunikacija sa novim poznanikom. Povedite računa o probavi. Pazite na ishranu.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2