HOROSKOP za ČETVRTAK 11. novembar 2021. godine: Dok Vaga UŽIVA U AVANTURAMA, Jarac PATI za osobom IZ PROŠLOSTI!

HOROSKOP za ČETVRTAK 11. novembar 2021. godine: Dok Vaga UŽIVA U AVANTURAMA, Jarac PATI za osobom IZ PROŠLOSTI!

10 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ukoliko budete postpuli impulsivno, napravićete grešku na poslovnom polju. Možete da očekujete odličan period za to da vam se odnos sa voljenom osobom pokrene u boljem smeru. Srčane smetnje su moguće.

 

 

BIK

Potrudite se da nađete način da promenite ono što vam se na polju posla ne dopada. Sve se više svađate sa osobom do koje vam je stalo i nije vam lako da vaš odnos dovedete do stabilizacije. Izbegavajte masnu hranu.

 

 

BLIZANCI

Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete imati priliku da ostvarite poslovno napredovanje. Raskid vam neće lako pasti jer ste se veoma jako vezali za osobu sa kojom se viđate. Izbegavajte cigarete.

 

 

RAK

Pred vama su pozitivne okolnosti koje vam donose dobre promene na poslovnom polju. Usamljenost vam postaje dosadna i u vama se polako budi potreba da se okrenete ka novim poznanstvima. Razmišljate o dijeti.

 

 

LAV

Prijalo bi vam da odete na godišnji odmor i da se malo rasteretite kada je u pitanju posao. Ne biste želeli da ponovite greške koje ste već pravili, pa bi vam prijala pauza i u ljubavnom odnosu. Razmislite dobro šta želite. Zdravlje je solidno.

 

 

DEVICA

Vi ste vrlo odlučni i spremni ste da na poslovnom polju preduzmete konkretne korake. Dopada vam se osoba koja je spremna da vam otvoreno pokaže da takođe želi vezu sa vama. Problemi sa nervozom su mogući.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2