HOROSKOP za SUBOTU 30. oktobar 2021. godine: Rak POTISKUJE OSEĆANJA, Škorpiju očekuje VELIKA LJUBAV, Ribe će biti SREĆNE!

HOROSKOP za SUBOTU 30. oktobar 2021. godine: Rak POTISKUJE OSEĆANJA, Škorpiju očekuje VELIKA LJUBAV, Ribe će biti SREĆNE!

25 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Današnji dan vam donosi veliku količinu stresa na poslu, ukoliko imate radnu subotu. Važno je da budete spremni da se suočite sa problemima. Priželjkujete emotivne promene ali nemate dovoljno inicijative. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

 

 

BIK

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Današnji dan vam prolazi vez većih trzavica. Ukoliko se budete prepustili svojim osećanjima, uživaćete sa voljenom osobom. Povedite računa o svojim očima.

 

 

BLIZANCI

Očekuju vas promene na poslovnom planu, vreme je da prihvatite da se okolnosti ipak menjaju. Polako se hladite jedno od voljene osobe i imate utisak da vaš odnos neće moći da bude isti kao pre. Manje probavne smetnje.

 

 

RAK

Očekuje vas prilika da realizujete promene koje želite na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom poslovne situacije. Nemojte da potiskujete svoja osećanja, vreme je da se pozabavite svojim potrebama. Problemi sa disajnim putevima.

 

 

LAV

Moguće je da je došlo vreme da donesete odluku po pitanju promene radnog mesta. Očekuje vas stabilna situacija sa partnerom. Može da se kaže da ste vas dvoje na dobrom putu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe.

 

 

DEVICA

Nije povoljan trenutak za velike rizike kada je u pitanju posao. Izbegavajte i veće troškove danas. Veoma ste posvećeni svom partneru i važno vam je da se on pored vas dobro oseća. Jedite redovnije.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2