HOROSKOP za PETAK 29. oktobar 2021. godine: Blizanci imaju AVANTURU, Strelcu treba ODMOR, Ribe spremne za NOVU LJUBAV!

HOROSKOP za PETAK 29. oktobar 2021. godine: Blizanci imaju AVANTURU, Strelcu treba ODMOR, Ribe spremne za NOVU LJUBAV!

24 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je u pitanju polje posla. Sve ukazuje na to da ćete probleme rešiti. Očekuje vas susret sa osobom koja će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Sve bolje zdravlje kod vas.

 

 

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni promenama koje budu usledile na poslovnom polju. Moguća je tajna veza ili neka platonska ljubav kod vas. Nema još naznaka za stabilnu emotivnu vezu. Očekuje vas odlično zdravlje.

 

 

BLIZANCI

Dobićete podršku od strane nadređenih i kolega, pa ćete uspeti da realizujete svoje poslovne planove. Upustićete se u strastvenu avanturu. Spremni ste da se prepustite osobi koja vam se dopada. Izbegavajte cigarete.

 

 

RAK

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poboljšanje na polju zdravlja. Morate da prihvatite da nije uvek sve moguće ostvariti na način na koji ste vi to zamislili. Skloni ste prejedanju.

 

 

LAV

Pokušajte da poradite na boljoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da ostvarite promene. Moguće je da voljena osoba očekuje vašu posvećenost i da želi da provodite više vremena. Puni ste energije i snage!

 

 

DEVICA

Potrebno vam je više koncentracije kako biste mogli da ostvarite sve svoje poslovne planove. Uživate u pažnji koju dobijate od strane partnera. Pred vama je period u kojem ćete biti srećni. Mogući su problemi sa šećerom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2