HOROSKOP za SREDU 13. oktobar 2021. godine: Rak ZADOVOLJAN, Lav ispunjen LJUBAVLJU, Devicu čeka VAŽAN RAZGOVOR!

HOROSKOP za SREDU 13. oktobar 2021. godine: Rak ZADOVOLJAN, Lav ispunjen LJUBAVLJU, Devicu čeka VAŽAN RAZGOVOR!

10 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Obavezama se posvećujete bez ikakve zadrške, vredni ste i motivisani za svoj posao maksimalno danas. U periodu koji dolazi ćete uspeti da ostvarite bolju komunikaciju sa bračnim partnerom. Glavobolja je moguća.

 

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas dan u kojem ćete imati veći broj obaveza ali vam neće biti lako da se organizujete kako bi sve na vreme završili. Razmišljajte više o tome kako se partner oseća i shvatićete njegove stavove. Proverite stanje hormona.

 

 

STRELAC

Vaša očekivanja od poslovne situacije u kojoj se nalazite nisu baš u skladu sa onim što je realno. Ne želite da pokvarite odnos sa voljenom osobom pa ste spremni da neke stvari u sebi potiskujete. Moguća je vrtoglavica.

 

 

JARAC

Poslovno okruženje bi moglo da bude pokaže neprijateljski stav prema vama. Očekuju vas napete situacije. Vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo može da krene da se razvija u boljem pravcu. Dobro se osećate.

 

 

VODOLIJA

Prepreke koje vam se danas javljaju će vas opterećivati neko duže vreme. Puno toga vas na poslu opterećuje. Vaše samopouzdanje je u minus fazi i zato sada niste spremni za nova osvajanja na ljubavnom polju. Zdravlje je dobro.

 

 

RIBE

Mogućee je da ćete imati neke manje konflikte na polju posla u narednom periodu. U odnosu sa partnerom je naglašena tvrdoglavost koja vas koči pri donošenju važnih odluka za budućnost. Hronični problemi vam se vraćaju.

 

Стране: 1 2