HOROSKOP za PONEDELJAK 20. septembar 2021. godine: Ovan NESTRPLJIV, Bik USPEŠAN, Blizanci imaju PROBLEME SA FINANSIJAMA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 20. septembar 2021. godine: Ovan NESTRPLJIV, Bik USPEŠAN, Blizanci imaju PROBLEME SA FINANSIJAMA!

19 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Prilično ste ambiciozni i nestrpljivi. Priželjkujete da rezultati rada budu obelodanjeni što pre. Odličan je dan za novo poznanstvo. Vi ostavljate mnogo bolji utisak na drugu stranu nego ona na vas. Osećate se dobro.

 

 

BIK

Uživate na službenom putovanju. Ne samo da je poslovni sastanak uspešan nego upoznajete osobu koja vam se dopada na prvi pogled. Prija vam flert i reakcija druge strane. Zdravlje je zadovoljavajuće.

 

 

BLIZANCI

Očekuju vas manji problemi na poslu, ali uspevate da ih rešite. Finansije su problematične. Bračna partnerka se jako brine zbog loših finansija i vi se slažete sa njenim viđenjem situacije. Zdravlje je solidno.

 

 

RAK

Ne snalazite se najbolje sa poslovnim problemima. Ima ih više i ne znate koji pre da počnete da rešavate. Niste zadovoljni vezom, a što je najgore partner to čak i ne primećuje. Očekuju vas problemi sa reumom i generalno kostima.

 

 

LAV

Situacija na poslu je šarenolika. Neki poslovi se normalno odvijaju, a nekima je potrebna dodatna pažnja. Imate simpatiju na poslu. Raspitujete se o emotivnom statusu druge osobe. Pritisak je nestabilan. Ukoliko imate terapiju nemojte je propustiti.

 

 

DEVICA

Uložili ste puno truda da bi došli do poslovne saradnje sa institucijom zatvorenog tipa. Saradnja konačno započinje. Nije vam do susreta sa partnerom, ali on insistira na viđenju. Cirkulacija nije najbolja. Prsti su stalo hladni.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2