HOROSKOP za PETAK 24. septembar 2021. godine: Rak SREĆAN, Devica NIJE SIGURNA u svoja osećanja, Vodolija USAMLJENA!

HOROSKOP za PETAK 24. septembar 2021. godine: Rak SREĆAN, Devica NIJE SIGURNA u svoja osećanja, Vodolija USAMLJENA!

19 септембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Šarmantni ste, inteligentni i na provokativan način predstavljate svoju poslovnu ponudu. Imate potrebu za konstantnom komunikacijom sa voljenom osobom. Moguć je dibalnas hormona vezan za genitalije ili štitnu žlezdu.

 

 

ŠKORPIJA

Ne uspevate da rešite poslovne probleme. To negativno utiče na vaše samopouzdanje i počinjete da sumnjate u sopstvene kvalitete. Zadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom. Glava je osetljiva, naročito sinusi.

 

 

STRELAC

Vi ste generalno optimistična osoba, ali danas već preterujete. Očekujete da ogromnu količinu obaveza odradite u ograničenom vremenskom periodu. Partner pokušava da utiče na vas da se opustite po pitanju finansija. Zdravlje je solidno.

 

 

JARAC

Prezadovoljni ste poslovnom ponudom koja vam je stigla. Sigurni ste da ćete je prihvatiti. Bračna partnerka je zadovoljna promenom vašeg ponašanja. Vraća joj se nada da brak ipak može da opstane. Zdravlje je stabilno.

 

 

VODOLIJA

Krijete priliv novca. Sa nadređenom osobom razgovarate o novom poslovnom projektu koji vam deluje prilično interesantno. Brak smatrate stabilnim, a partnera jedinstvenim i nezamenljivim. Zdravlje je stabilno.

 

 

RIBE

Situacija na poslu je stabilna i nema nikakvih teškoća. Prilično ste zadovoljni saradnjom sa strancima. Niste očekivali da se tako dobro slažete. Očekuje vas novo, zanimljivo poznanstvo. Osećate se dobro.

Стране: 1 2