HOROSKOP za SREDU 01. septembar 2021. godine: Ovnu se smeši NOVI POSAO, Bik ima LJUBAVNIH PROBLEMA, Blizanci NAPETI, Rak zaljubljen u VATRENI ZNAK!

HOROSKOP za SREDU 01. septembar 2021. godine: Ovnu se smeši NOVI POSAO, Bik ima LJUBAVNIH PROBLEMA, Blizanci NAPETI, Rak zaljubljen u VATRENI ZNAK!

30 августа, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas poslovno putovanje koje vam donosi pozitivne nove prilike za saradnju. Novo poznanstvo koje vam se desilo je u vama probudilo uzburkana osećanja. Povedite računa o sinusima koji su vam osetljivi.

 

 

BIK

Dolazite do manjih problema na polju posla, dosta toga vas danas opterećuje. Imate utisak da ste sa voljenom osobom došli do problema koje nećete moći baš lako da prevaziđete. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

 

 

BLIZANCI

Moguć je pad koncentracije na polju posla. Možete da budete skloni tome da i sami komplikujete stvari. Veoma ste napeti, pa se lako možete posvađati sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

 

 

RAK

Imate neke ideje koje želite da sprovedete u delo, nije vam lako da dobijete podršku za njihovo ostvarenje. Dopada vam se jedna strastvena osoba koja je rođena u nekom od vatrenih znakova zodijaka. Povedite računa o cirkulaciji.

 

 

LAV

Niste sigurni na koji način da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili danas. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete imati priliku da se zbližite. Dobro se osećate.

 

 

DEVICA

Poslovno napredovanje koje priželjkujete još uvek ne može da vam se realizuje. Stvari vam se komplikuju. Iako vam je delovalo da je voljena osoba iskrena, neke činjenice pokazuju da je drugačije. Zubi su vam osetljivi.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2