HOROSKOP za UTORAK 31. avgust 2021. godine: Lav traži EMOTIVNU PODRŠKU, Škorpija će nekoga UPOZNATI, Jarac ima AVANTURU, Vodolija USPEŠNA!

HOROSKOP za UTORAK 31. avgust 2021. godine: Lav traži EMOTIVNU PODRŠKU, Škorpija će nekoga UPOZNATI, Jarac ima AVANTURU, Vodolija USPEŠNA!

29 августа, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Skloni ste rizicima kada je u pitanju polje posla. Postoji mogućnost da vam se desi manji gubitak. Dopada vam se osoba koja deluj distancirano na prvi pogled ali će se njen stav promeniti. Nemate probleme na polju zdravlja.

 

 

BIK

Očekuju vas velike promene na ovom polju. Važno je da budete spremni da sve to na pravi način prihvatite. Ne dopada vam se atmosfera u vašem braku i razmišljate o tome da se na neko vreme razdvojite. Problemi sa varenjem.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće koje ćete uspeti da rešite uz pomoć saradnika. Očekuje vas prilika za poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do ozbiljne veze kasnije. Mogući problemi sa kašljem.

 

 

RAK

Možete da očekujete finansijske promene u narednom periodu. Povoljna vam je faza za posao. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne promene. Moguće je da za neka dešavanja niste spremni. Povedite računa o ishrani.

 

 

LAV

Izborite se sa preprekama koje vas očekuju i ukazaće vam se prilika da budete nagrađeni za to. Potreban vam je partner koji će vam biti oslonac i u emotivnom i u svakom drugom smislu. Glasne žice su vam osetljive.

 

 

DEVICA

Tokom današnjeg dana vas očekuju manje neprijatnosti u kontaktu sa poslovnim okruženjem. Povoljan je dan za ljubav. Možete da očekujete da ćete imati susret sa osobom do koje vam je stalo. Unosite dovoljno tečnosti.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2