LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 23. avgusta: Jedan znak će sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a nekome LJUBOMORA pravi PROBLEME!

LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 23. avgusta: Jedan znak će sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a nekome LJUBOMORA pravi PROBLEME!

14 августа, 2021 Off By coki

Pred vama je ljubavni horoskop za period od 16. do 23. avgusta. Pogledajte šta su vam zvezde pripremile u ljubavi, da li ćete biti voljeni ili vam stižu problemi…

OVAN

Vasa opsednutost karijerom i stvarima koje nemaju veze sa ljubavlju, mnogo idu na zivce partneru, on se oseca otudjeno i kao da mu ne poklanjate dovoljno paznje. To ce najvise biti uocljivo u periodu posle 15. ovog meseca, kada ce doci do burnih rasprava, posle toga sami cete shvatiti da nije bas u redu da on trpi toliko zbog vasih aktivnosti, i da nemate dovoljno vremena za njega. Budite svesni da on iako vas mnogo voli, sve vise gubi strpljenje.

BIK

Problemi u vasoj vezi su sve ucestaliji, ako nemate ozbiljan razlog za svadju vi cete nesto banalno pronaci i zbog toga se prepirati. Ono sto vasoj vezi nedostaje je razumevanje, sa obe strane. Vi hocete po svom a on zeli po svom, i naravno da tu srece nema. Period od 17. ovog meseca je kljucan, ili cete pronaci ”zajednicki jezik” ili je vasa veza osudjena na propast. Budite mudri i spremni na komrpomis, posto je trenutni partner bas ono sto vama treba.

BLIZANCI

Iza vas je turbulentni period, ali isto to se nastavlja i u narednom periodu. Nikako ne mozete da se dogovorite oko bitnih stvari za vasu vezu, tj niko nikome nece da popusti. Da, svadje su ceste, ali vasoj vezi ne nedostaje ljubavi. Jednostavno ste i vi i vas partner previse tvrdoglavi i to je to.

RAK

Period izmedju 16. do 23. avgusa bice i te kako povoljan za vas. Veza sa trenutnim partnerom lepo napreduje, i sem toga veoma mnogo je razumevanja izmedju vas. To je nesto sto je najvaznije u svakoj vezi. Nas vam je savet da iskoristite ovaj period za uspostavljanje jos jacih odnosa i jacanje vase veze.

LAV

Period kao stvoren za vas. Ocekuje vas mnogo ljubavi i razumevanja, i svega onoga sto zapravo i zelite od vase veze. Kriza koju ste imali je iza vas, kompromisom je sve reseno i sada na miru mozete da uzivate. Iskoristite period od 18. avgusta za neki izlazak na veceru ili u prirodu posto je to vreme za ljubav. Ne dozvolite da se ista ispreci vasoj sreci.

DEVICA

Nepovoljna situacija pred vama u narednom periodu. Mnogo ce problema biti, i to problema koje ste samo ”gurali pod tepih” i mislili da nikada nece izaci na videlo. Ocigledno ste se prevarili. Partner ce od vas imati neke nerealne zahteve na koje vi naravno necete pristati, a i zasto bi? Kljucan datum je za vas 19. avgust, tada ce se sve resiti, na ovaj ili na onaj nacin.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2