HOROSKOP za NEDELJU 11. jul 2021. godine: Lav izlazi SA PRIJATELJIMA, Devica LJUTA, Škorpija sreće BIVŠU LJUBAV, Vodolija POVUČENA!

HOROSKOP za NEDELJU 11. jul 2021. godine: Lav izlazi SA PRIJATELJIMA, Devica LJUTA, Škorpija sreće BIVŠU LJUBAV, Vodolija POVUČENA!

5 јула, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Posao: Dobar posao sa Vodolijom. Koliko ste spremni da sarađujete videćete sa ovom znakom koji nimalo nije lak za saradnju. Od vas se očekuje nemoguće. Ljubav: Da li da pristanete na vezu sa jednim Lavom koji je u ovom trenutku dominantan za vas. Svakako imate svoj stav o svakome. Zdravlje: Problem žuči.

 

 

ŠKORPIJA

Posao: Znate šta hoćete. Imate i finansijsku podršku Bika ili Ovna. Oni su pravi izbor jer su odlični autoritet i organizator. Ljubav: Slobodni Škorpijoni imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivnljeo protresti. Škorpija u braku ili vezi živi neki dramatični emotivni perod. Zdravlje: Zdravstveno problemi sa kožom.

 

 

STRELAC

Posao: Jačate poslovne kontakte, posebno sa osobama iz državnih institucija. Vama je potreban prestiž. Volite titule, glamur, uspeh. Ljubav: Ako očekujete neko putovanje na istok, tamo ćete nekoga  upoznati. Biće to prava avantura za jednog uzbudljivog Strelca. Zdravlje: Problem kičme.

 

 

JARAC

Posao: Mars je u Blizancima u 6. Polju posla i daje vam snagu i moć posebno na mentalnom nivou da istrajete u novim poslovima i idejama. Ljubav: Veza sa Blizancima biće od velikog značaja za vašu budućnost. Volite zanimljive i pomalo nestabilne partnere, njihov duh opuštenosti vas čini mladim. Zdravlje: Odlično se osećate ali ipak budite pažljivi.

 

 

VODOLIJA

Posao: Dosta trpite osobe koje su nesposobne da urade bilo šta. Sigurno ćete nešto preseći u trenutku jer ne trpite sporo i neaktivno. Ljubav: Emotivno ste u fazi kada treba da stabilizujete emocije ka jednom Raku ili Škorpiji. Vi ste povučeni u suštini, zbog toga razgovarajte što više sa partnerom. Zdravlje: Problem sa očima zbog preteranog rada za računarom.

 

 

RIBE

Posao: Pokušajte da izbalansirate stav između posla i emocija. Često mešate radne obaveze i emotivno se vezujete za saradnike a pre toga nemate neku informaciju o profilu ličnosti.

Ljubav: Emotivno razmišljate o osobi koja je bliska vama i vašim pravim vrlinama. To je dobro jer ćete uživati u ljubavi.

Zdravlje: Vežbajte što više. Izbacite stres kroz fitness.

Стране: 1 2