HOROSKOP za SUBOTU 10. jul 2021. godine: Ovan NERASPOLOŽEN, Škorpiju čeka NOVA LJUBAV, Strelac NAIVAN, Vodolija voli LAVA!

HOROSKOP za SUBOTU 10. jul 2021. godine: Ovan NERASPOLOŽEN, Škorpiju čeka NOVA LJUBAV, Strelac NAIVAN, Vodolija voli LAVA!

5 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Posao: Ako ste prebrodili težak period, izvucite poruku iz njega. Potrebno je da više verujete sebi. Ljubav: Velika neraspoloženja zbog posla, oscilacije u emocijama mogu da poremete vašu već sada dobru i stabilnu vezu. Ne dozvolite to sebi. Zdravlje: Brinete previše o svom zdravlju.

BIK

Posao: Uticaj na druge može vam doneti ono što je najbolje a to je dobar posao i novac. Ljubav: Izlivi strasti mogu da vas dovedu u stanje blage i lake uznemirenosti. To vam u suštini prija. Volite taj osećaj. Sigurni ste u osobu sa kojom ste. Zdravlje: Emotivna osetljivost.

 

 

BLIZANCI

Posao: Ponašate se čudno ponekad. Kao da prekoravate druge zbog nekih vaših loših poslovnih poteza.Ljubav: Stanje u kome ste danas nema neku posebnu promenu, sem da se okrenete nekim lošim pričama. Budite strpljivi da bi vas partner razumeo. Zdravlje:  Dobra komunikacija sigurno prija.

 

 

RAK

Posao: Budite otvoreniji za trošenje novca, jer će on na misteriozan način ponovo doći u vaš novčanik. Što vas posebno raduje. Ljubav: Kada prebrodite finansijsku krizu onda ćete rešiti i ovaj vama već dobro poznat problem – veza, brak. Zdravlje: Solidno za vas koji ste preosetljivi.

 

 

LAV

Posao: Manji problem koji se desio tokom nedelje sa šefom ili direktorom može da vam ugrozi rejting. Danas je dan se opustite, ne razmišljate o težini posla. Ljubav: Emotivno ste dobro. Imate osobu koja vas ceni i voli sve što radite i sve što činite za vašu zajednicu.Zdravlje: Manje stanje nervoze.

 

 

DEVICA

Posao: Vaše želje i ono što se realno dešava nije isto. Želite da svi koji su oko vas razmišljaju kao i vi. Morate imati u vidu da vaša inteligencija nije na nivou drugih. Ljubav: Niste razmišljali o tome da bi osoba sa kojom delite život promenila nešto u vašem životnom prostoru. Dozvolite to. Zdravlje: Relaksacija organizma potrebna.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2