HOROSKOP za SREDU 30. jun 2021. godine: Blizanci ZALJUBLJENI, Lav ZADOVOLJAN, Devica DISTANCIRANA, Vaga ISKRENA!

HOROSKOP za SREDU 30. jun 2021. godine: Blizanci ZALJUBLJENI, Lav ZADOVOLJAN, Devica DISTANCIRANA, Vaga ISKRENA!

24 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Iako ste imali nov priliv novca nije vam lako da se izborite sa svim troškovima koji su počeli da vas opterećuju u značajnoj meri. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Device. Tegobe vezane za grlo.

 

 

BIK

Vrlo je verovatno da vas očekuje povećanje zarade u narednom periodu. Bićete zadovoljni poslovnim promenama. Voljena osoba vam pruža sve ono što ste želeli da imate i veoma ste srećni. Skloni ste gojenju.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas period u kojem vam neće biti ni malo lako da donesete konačnu odluku po pitanju poslovne situacije. Zaljubili ste se u osobu sa kojom nemate preterano čestu komunikaciju. Povedite računa o očima.

 

 

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti nove ideje i nove predloge koji vam mogu biti od velike koristi na polju posla. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Skloni ste depresiji.

 

 

LAV

Pokušajte da svom poslu posvetite svoju energiju, jer ćete u suprotnom imati neke neočekivane komplikacije na ovom polju. Bićete zadovoljni jer se promene u ljubavi konačno dešavaju. Dobro se osećate sasvim.

 

 

DEVICA

Važne obaveze su se pojavile u poslednji čas i ne možete da ih odložite iako ste prezasićeni poslom. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično distancirani u odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o unosu vode.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2