HOROSKOP za UTORAK 29. jun 2021. godine: Blizanci SREĆNI U LJUBAVI, Vaga SPOSOBNA, Škorpija KOMUNIKATIVNA, Jarac se DVOUMI!

HOROSKOP za UTORAK 29. jun 2021. godine: Blizanci SREĆNI U LJUBAVI, Vaga SPOSOBNA, Škorpija KOMUNIKATIVNA, Jarac se DVOUMI!

23 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Poželećete da promenite posao i da se posvetite drastičnijim pomacima na ovom polju. Želite više za sebe. Očekuje vas jako pozitivna atmosfera u odnosu sa osobom koju volite. Povedite računa o hormonima.

 

BIK

Oslobodili ste se pritisaka koje ste imali nad glavom u prethodnom periodu i sada vam dolazi faza olakšanja na poslu. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti jedan stabilan odnos. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

 

 

BLIZANCI

Pred vama je šansa da se realizuju planovi koje ste imali od pre. Možete da očekujete pozitivne promene na poslu. Srećni ste kada ste pored voljene osobe i imate utisak da pored nje imate sve. Prija vam bavljenje sportom.

 

 

RAK

Možete da očekujete stabilizaciju i važne odluke na ovom polju. Pred vama je dobar period za promene. Ukoliko ste u braku, sa partnerom nemate dobar odnos i razmišljate o razvodu. Povedite računa o stomaku.

 

LAV

Imate pred sobom priliku da napredujete i da dođete do radnog mesta koje će vam jako odgovarati. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Potrudite se da budete fer ka partneru. Bez problema sa zdravljem.

 

DEVICA

Možete da očekujete nove poslovne prilike koje će vam biti značajne na duže staze u budućnosti. Odlično se osećate kada ste pored osobe do koje vam je stalo. Vaš odnos će ići u dobrom smeru. Izbegavajte bilo kakve poroke.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2