HOROSKOP za SUBOTU 26. jun 2021. godine: Blizanci ISKRENI, Škorpija se BORI ZA LJUBAV, Jarcu je SUDBINA naklonjena, Vodolija gubi POVERENJE!

HOROSKOP za SUBOTU 26. jun 2021. godine: Blizanci ISKRENI, Škorpija se BORI ZA LJUBAV, Jarcu je SUDBINA naklonjena, Vodolija gubi POVERENJE!

23 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Komunikacija sa vašim bliskim saradnicima postaje otežana, postoje problemi koji vas mogu zavaditi. Nije vam lako da budete sasvim otvoreni po pitanju svojih emocija ali to treba da menjate. Izbegavajte cigarete.

BIK

Očekuju vas neke lepe vesti koje će vam pokrenuti nadu za bolju poslovnu budućnost. Otvoreno pokazujete da ste spremni da sa osobom radite na tome da vaš odnos napreduje. Povedite računa o unosu šećera.

BLIZANCI

Očekuju vas neke nove komplikacije na ovom polju. Budite spremni na to da će vam biti potrebno dosta živaca. Na prvom mestu vam je iskrenost između vas i voljene osobe. Moguć je nizak pritisak i problemi sa zdravljem.

RAK

Povedite računa o poslovima koji su vam u prošlosti ostalo nedovršeni. Vreme je da se posvetite svojim obavezama. Još uvek niste sigurni da li želite ozbiljnu vezu ili samo avanturu. Niste još spremni za promene. Imate mnogo energije.

LAV

Nemojte da ulazite u nove poslovne pregovore danas. Potrudite se da odložite važne odluke. Osoba koja vam se dopada za sada deluje distancirano pa vam nije ni malo lako da joj priđete. Osetljive kosti i kičma.

DEVICA

Moguće je da niste baš spremni na veće poslovne promene iako predosećate da je došlo vreme za to. Pred vama je prilika da popravite komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo i da krenete iznova. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2