HOROSKOP za NEDELJU 27. jun 2021. godine: Raku prija FLERT, Vagu čekaju IZAZOVI, Ribe RAZOČARANE u ljubav!

HOROSKOP za NEDELJU 27. jun 2021. godine: Raku prija FLERT, Vagu čekaju IZAZOVI, Ribe RAZOČARANE u ljubav!

23 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Možete da očekujete pozitivna dešavanja koja vode do novih mogućnosti za posao kod vas. Polako se zbližavate sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Mogući su problemi sa stomakom.

BIK

Vreme je da preuzmete malo više poslovnih odgovornosti na sebe kako biste mogli da ostvarite poboljšanje poslovnih okolnosti. Impulsivno reagujete u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze nove vesti koje vam za posao mogu biti od velikog značaja. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos šećera.

RAK

Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora kao ni za početak bilo kog novog posla. Prija vam flert ali niste spremni da odete do kraja. Moguće je da sada jednostavno ne želite vezu sa bilo kim. Grudni koš vam je osetljiv.

LAV

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti da obavite brzo i lako sve svoje planove vezane za posao. Ukoliko postoji osoba prema kojoj gajite osećanja, očekuje vas povoljan period da uđete u vezu sa njom. Manji pad imuniteta.

DEVICA

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljna atmosfera na polju posla. Možete da očekujete dobre okolnosti. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promene kojima ćete biti zadovoljni. Odlično se osećate i puni ste energije.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2