RAK čini DOBRO i dobru se NADA!

RAK čini DOBRO i dobru se NADA!

2 јуна, 2021 Off By coki

 

On je prosto jedan pravi anđeo koji smatra da svi oni koji su u njegovoj blizini imaju pravo na još jednu šansu. Rak dobro zna da i najgori čovek na svetu zaslužuje šansu da se popravi i vrati na pravi put.

 

 

 

Što se tiče ljubavi, Rak je neko ko nema naviku da se zaljubi na prvi pogled. Ali kada dođe do toga, budite sigurni da će biti u stanju da vam se preda u potpunosti. On je u stanju da pokloni svoje srce na dlanu i da vas voli onako kako niko nikada nije. Za Rakove možete reći bilo šta, ali nikada ne možete reći da oni ne znaju da vole. Rak je neko ko je sinonim za ljubav. On svog partnera ne vara ni u mislima, a kamoli fizički.

 

 

 

Upravo to je jedan od razloga zbog čega treba čuvati i poštovati jednog Raka. On će biti u stanju da oprosti mnogo toga, ali nikada neće oprostiti prevaru, jer zna da onaj ko iskreno voli ne može ni da zamisli drugu osobu kraj sebe. Za Raka je ljubav svetinja zbog koje će prodati dušu ako treba.

 

 

 

Rakovi nisu zlopamtila i neće vam vratiti milo za drago, već će samo otići. Oni nikada ne prljaju svoje ruke i ne povređuju druge ljude, jer znaju da ima neko „gore“ ko sve to gleda i svakome da po zasluzi. Za Raka važi jedno pravilo – jako ga je teško upoznati i naterati ga da spusti gard i pusti vas u svoj svet. Ali, kada to jednom uradi, imaćete prijatelja za ceo život. Ako ste već uspeli da steknete takvog prijatelja, potrudite se da ga nikad ne povredite.

 

 

 

Oni nisu od onih osvetoljubivih, već su od onih ljudi koji će tiho patiti i ponovo se vratiti u svoju ljušturu.

Стране: 1 2