ŠKORPIJA: Sitnice će vam PROGLEDATI KROZ PRSTE, ali izdaju NEĆE!

ŠKORPIJA: Sitnice će vam PROGLEDATI KROZ PRSTE, ali izdaju NEĆE!

2 јуна, 2021 Off By coki

Škorpija ima izuzetno jak karakter i vrlo je istrajna u svemu što odluči, pa tako i ako je povredite.

 

Koliko god da voli ili da ste joj dragi, ako ste je izdali, znajte da će vas obrisati kao gumicom, kao da nikada niste ni postojali za nju. Ma koliko da je njoj teško i da je joj je stalo do te osobe, ona ima tako moćan karakter da će možda i patiti, ali to neće pokazati i takve stvari je samo čine jačom i mudrijom.  Pružiće vam sve što vam je potrebno i daće vam svoje srce na dlanu ali od vas će tražiti samo iskrenost i odanost u svakom trenutku. Prevaru i iydaju nikad ali bukvalno nikad ne oprašta.

 

 

Horoskopski znak Škorpija ima  ima divno srce. Znak koji živi za ljubav i koji nikad i ni u kom slučaju ne odustaje od onog što želi.

 

 

Nemojte nikad da zaboravite da je ovo znak koji ce vas iskreno voleti i koji ce vam biti oslonac i podrska i rame za plakanje. I jos mnogo toga. Jer Škorpija ume da oseti u tuđe želje i potrebe. Pružićeva vam mnogo toga a na vama je da odlučite da li ćete umeti da joj uzvratite bar delić onoga što vam ona može prižiti i kao partner i kao prijatelj a i kao poslovni saradnik.

 

 

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo znak koji je spreman svima da se nadje. On ne zeli nikog da menja i ako nekog voli, voli ga bas takvog kakav jeste. Škorpija neko koga mnogi zele kraj sebe ali to ni u kom slucaju ne znaci da ona zeli da menja partnere.

Bas naprotiv. Ona jedino zeli da je neko voli. Zeli jednu jedinu osobu na koju moze da se osloni i koju ce voleti. Nekog ko ce joj biti tu uvek i na svaki nacin i ko joj nece okrenuti ledja.

 

 

Škorpija je  znak koji ima dusu kakva se samo moze pozeleti. Pravični su i iskreni, odani i samosvesni. Možda će vam ponekad delovati mistično i hladno, ali to je samo njena odbrana od osobe koje ili ne poznaje dovoljno ili zna da nisu za njenu blizinu, pa ih hladnim stavom mora oterati od sebe.

 

Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2