Žena DEVICA: Ništa nije dobila na LEPE OČI, sve što ima POŠTENO je ZARADILA!

Žena DEVICA: Ništa nije dobila na LEPE OČI, sve što ima POŠTENO je ZARADILA!

1 јуна, 2021 Off By coki

Izgled

 

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnjaka.

 

Gornji deo glave obično je primetno veći što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena vanjština uopšteno je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

 

Prijateljstvo

 

 

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se traži jer ona se ne „petlja“ samoinicijativno u tuđe stvari.

 

Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji bi trebalo to da urade na diskretan način, jer Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tihe izlive zahvalnosti.

 

Ljubav i veze

 

 

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna, meri svaki detalj pre nego se nekom potpuno preda. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog sa kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje „začine“ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

 

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Стране: 1 2