Žena DEVICA: Ništa nije dobila na LEPE OČI, sve što ima POŠTENO je ZARADILA!

Žena DEVICA: Ništa nije dobila na LEPE OČI, sve što ima POŠTENO je ZARADILA!

1 јуна, 2021 Off By coki
Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.
Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. Žena Devica je neko ko zaista zna šta želi od života i njoj je za sreću potrebno jako malo. U životu joj je najbitnije da ima ljubav i da ima nekoga na koga može da se osloni i ko će da je voli iskreno. Ona je neko ko nikada ne ide na sve ili ništa, već svoje uspehe gradi korak po korak. Ona ume da uživa u malim stvarima i najveća sreća za nju je sreća njenih voljenih osoba. Ljubav je ono što ovu ženu održava u životu. Ona je jednostavno stvorena za miran porodični život, za dom i porodicu. Što se tiče ljubavi, ona je neko ko ne voli avanture i nikada ne ide iz veze u vezu. Ona samo želi mir i sigurnost i želi da nađe neku osobu kojoj može da veruje i koja će da je razume.
U životu joj je potreban neko ko će da je podržava na svaki mogući način. Takođe moramo reći da je ova dama poznata po tome što je veoma iskrena. Međutim, neće vam uvek reći istinu u licu. Ako zna da će ta istina nekome da slomi srce, ona će radije prećutati. Ona nije neko ko voli da ide sam kroz život, jer jednostavno nema toliko snage. Njoj je ljubav osnova i smisao života i ako nije voljena onda ne može da bude srećna. Ova žena je nežna i potreban joj je jak muškarac. Ona ima poštovanje prema svim ljudima. Bilo šta da se desi ona pokazuje poštovanje, ali isto to očekuje i od drugih ljudi. Ona nikada neće okrenuti glavu od onih ljudi koji pate i kojima je pomoć potrebna. Takođe moramo reći da je ona jedna od najvećih dama u Zodijaku. Nju je jako teško osvojiti i dobiti njenu ljubav. Da bi nekome dala svoje srce, ona mora da se uveri u osećanja druge osobe. Ona nije žena sa kojom bilo ko može tek tako. U životu želi samo prave stvari i zato uvek dobro razmišlja. Potrebna joj je veza koja će biti ozbiljna i koja vodi ka zajedničkom životu i braku. Ona zna šta želi i ume stvarno da se za to izbori.
Ona nikada neće sebi dozvoliti da čeka da nešto u životu dobije na lepe oči. Ona prosto nije takva, ona zna da je život borba i zato se uvek bori za svoje ciljeve. Ova dama jeste nežna i emotivna, ali ume da bude i jaka i pravi borac, kada je to potrebno. U ljubavi daje sve što ima, ali isto to očekuje nazad. Ako je volite i poštujete ona će vam uzvratiti duplo više, ali ako se igrate sa njom budite sigurni da ova dama to neće dozvoliti. Ona pre svega na prvo mesto stavlja svoje dostojanstvo i svoj ponos i nikada ne dozvoljava da to neko pogazi. Ona je zaista dama bila i ostala i zbog toga zaslužuje veliko poštovanje. Orjentisana na detalje ovo je „žena dinamit“ koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2