HOROSKOP za UTORAK 25. maj 2021. godine: Škorpija SIGURNA u sebe, Jarac JAK KAO STENA, Bik ZADOVOLJAN u ljubavi!

HOROSKOP za UTORAK 25. maj 2021. godine: Škorpija SIGURNA u sebe, Jarac JAK KAO STENA, Bik ZADOVOLJAN u ljubavi!

23 маја, 2021 Off By coki

VAGA

 

Najbolje je da ništa ne forsirate i da na poslovnom polju pokažete strpljenje kako bi vam se neke stvari razrešile. Ako želite da vam veza opstane treba da pravite kompromise sa partnerom. Mogući su problemi sa alergijama.

 

ŠKORPIJA

 

Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vaš posao. Važno je da u narednom periodu slušate samo svoju intuiciju. Moguće je da ste spremni da budete veoma fleksibilni. Vaša ljubavna situacija je komplikovana. Čuvajte se povreda, osetljivi ste.

 

STRELAC

 

Pred vama je dan u kojem možete imati manju štetu na poslu. Nemojte danas da ulazite u bilo kakva ulaganja. Moguće je da se postepeno udaljavate od vašeg partnera. Problemi sa alergijama su naglašeni.

 

JARAC

 

Mogući su manji konflikti sa nadređenima kao i problemi na poslu. Generalno vam nije povoljan dan. Ni sami niste sigurni šta želite i deluje vam da ćete zbog svoje neodlučnosi izgubiti paartnera. Povedite računa o pritisku.

 

VODOLIJA

 

Nije povoljan dan za vaše polje posla. Moguće je da ćete imati dosta problema na ovom planu. Moguće je da ste na neki način iznenađeni zbog partnerove reakcije i da ćete danas imati manje konflikte u vezi. Pospani ste i iscrpljeni.

 

RIBE

 

Očekuje vas period u kojem bi neko namerno mogao da vam pruži pogrešne informacije. Lako se možete desiti manja distanca u vašem odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da vam to teško pada. Problemi sa zubima.

Стране: 1 2