HOROSKOP za PONEDELJAK 24. maj 2021. godine: Jarac USPEŠAN, Bik SREĆAN, Vodolija LENJA, Škorpija spremna za NESTAŠLUKE!

HOROSKOP za PONEDELJAK 24. maj 2021. godine: Jarac USPEŠAN, Bik SREĆAN, Vodolija LENJA, Škorpija spremna za NESTAŠLUKE!

23 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Moguće je da ste skloni brzopletim reakcijama, a samim tim i manjim konfliktima sa kolegama. Svoju nervozu lako prenosite i na emotivnog partnera. Lako ulazite u nove svađe. Povedite računa kada je u pitanju holesterol.

 

BIK

 

Moguće je da imate manje finansijske probleme ali i da ćete u narednom periodu uspeti da dođete do većeg dobitka. Pokušavate da se opustite pored voljene osobe i da ne razmišljate o problemima. Posetite ginekologa.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da tokom današnjeg dana nemate mnogo poslovnih obaveza i da imate šansu da se malo odmorite i opustite. Pred vama je šansa da zajedno sa voljenom osobom uživate u nežnim trenucima. Problemi sa bubrezima.

 

RAK

 

Očekuje vas sasvim opušten dan, nećete imati mnogo posla. Kada završite rutinske obaveze posvetićete se nekim drugim stvarima. Očekuje vas odličan dan koji donosi brojne zanimljive mogućnosti! Pazite na ishranu.

 

LAV

 

Imaćete sreće na poslovnom planu danas! Lako ćete ostvariti sve što budete zamislili! Planirate zajedničko putovanje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, može vam se desiti veza na daljinu. Glava vam je osetljiva.

 

DEVICA

 

Priveli ste kraju neki važan projekat i sada vam preostaje samo da završite neke sitnice. Ne dopada vam se monotonija u koju ste upali sa voljenom osobom. Čeznete za promenama na ovom polju. Problemi sa debelim crevom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2