HOROSKOP za SUBOTU 22. maj 2021. godine: Ovan NESIGURAN, Rak pravi PAUZU U VEZI, Škorpija ima LJUBAVNIH PROBLEMA!

HOROSKOP za SUBOTU 22. maj 2021. godine: Ovan NESIGURAN, Rak pravi PAUZU U VEZI, Škorpija ima LJUBAVNIH PROBLEMA!

17 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Posao vas opterećuje i niste sigurni kako da se postavite. Želite da rešite probleme. Moguće je da vam nije lako da priznate svoja osećanja jer imate utisak da vas partner ne gleda istim očima kao i pre. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

BIK

 

Potrudite se da budete ažurni, da radite na koncetraciji i na tome da poslovi budu na svom mestu. Želite da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Raspoloženje vam oscilira.

BLIZANCI

 

Nemate nikakve brige i posao vam ide u jako dobrom smeru. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom ste i ranije imali zanimljivu komunikaciju. Zdravlje vam ide na bolje.

 

RAK

 

Imate dosta poslovnih problema koji vas opterećuju i često imate utisak da ne možete sami sa tim da se izborite. Sa partnerom polako dolazite do zaključka da bi bilo najbolje da napravite neku pauzu u vezi. Moguća je pojava iritacija.

 

LAV

 

Biće vam potrebno puno vremena kako bi na polju posla repiki probleme koje imate. Moguće je da ćete biti skloni konfliktima sa voljenom osobom zbog nezadovoljstva koje osećate. Pod stresom ste.

 

DEVICA

 

Potrebno je da pokažete da možete da se aktivirate na polju posla. Nemojte da pokazujete lenjost i nezainteresovanost. Moguće su nagle promene kada je u pitanju ljubav. Pred vama je prekid veze. Povedite računa o desnima.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

Стране: 1 2