HOROSKOP za PETAK 21. maj 2021. godine: Jarca prati PROŠLOST, Vodolija STABILNA u ljubavi, Ribe nekog SIMPATIŠU!

HOROSKOP za PETAK 21. maj 2021. godine: Jarca prati PROŠLOST, Vodolija STABILNA u ljubavi, Ribe nekog SIMPATIŠU!

17 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete imati veliki broj obaveza što vam predstavlja veće opterećenje nego inače. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa vašim poslm. Pazite na zdravlje.

 

BIK

 

Možete da računate na uspeh kada je u pitanju ovo polje. Reća vas prati i uspećete u svemu što zacrtate. Osoba koja vam je važna će pokazati da uzvraća emocije i interesovanje ka vama. Preporučuje se bavljenje sportom.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete uspeti da postignete neke nove dogovore koji će vam biti veoma značajni za posao. Očekuje vas stabilna situacija sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, sledi poznanstvo sa Vodolijom. Zdravlje vam je solidno.

 

RAK

 

Iako su važni poslovi u toku, imate utisak da nešto nedostaje. Pred vama je veoma komplikovan period. Otvoreno ćete pokazati šta osećate prema osobi koja vam se dopada. Nemate više zadrške. Izbegavajte cigarete.

 

LAV

 

Moguće je da ćete dobiti sumu novca koju niste očekivali. Pozitivna iznenađenja vam slede danas. Očekuje vas dan u kojem ćete imati novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavne promene. Povoljan je period za početak dijete.

 

DEVICA

 

Imate jaku intuciju i zato je neophodno da uvek na prvom mestu verujete u lične predosećaje. Početak nove veze u vaš život unosi veoma lepu, novu energiju kojom ćete biti oduševljeni. Dobro se osećate.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

Стране: 1 2