HOROSKOP za ČETVRTAK 13. maj 2021. godine: Jarac ima manjak SAMOPOUZDANJA, Vodolija ima PODRŠKU PARTNERA, Ribe danas VOLJENE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 13. maj 2021. godine: Jarac ima manjak SAMOPOUZDANJA, Vodolija ima PODRŠKU PARTNERA, Ribe danas VOLJENE!

10 маја, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

Otvaraju vam se nove mogućnosti kada je u pitanju posao. Spremni ste da se posvetite svom napredovanju. Novo ljubavno poznanstvo u vama budi želju da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu. Odlično zdravlje.

 

ŠKORPIJA

 

Moguće je da se trudite da na polju posla dajete svoj maksimum ali vam nije lako da ostvarite najbolje moguće rezultate. Možete da očekujete pozitivno rešenje za neki problem koji ste imali sa partnerom. Posvetite se vežbanju.

 

STRELAC

 

Preispitujete sebe i dolazite do zaključka da je došlo krajnje vreme da menjate svoje poslovno opredeljenje. Moguće je da ste razočarani zbog veza iz prošlosti. Dajte sebi neko vreme da prebolite prošlost. Pazite na ishranu.

 

JARAC

 

Možete da očekujete manje promene na polju posla. Nije vam lako da zadržite sasvim stabilno stanje. Potrebno je da steknete više samopouzdanja kako bi na ljubavnom polju našli svoju sreću. Poradite na tome da ojačate imunitet.

 

VODOLIJA

 

Ukoliko ste posvećeni ostvarenju poslovnih ciljeva, potrudite se da budete temeljni u obavljanju poslovnih zadataka. Ostvarićete dobru komunikaciju sa partnerom koji će pokazati dama pruža podršku. Povedite računa o grudnom košu.

 

RIBE

 

Sačekajte da na polju posla dođe do rešavanja situacija koje vas brinu. Ovaj period vam nije povoljan. Sigurni ste u vašu ljubav i posvećeni ste voljenoj osobi. Možete da očekujete zadovoljstvo. Solidno zdravlje.

Стране: 1 2