HOROSKOP za ČETVRTAK 13. maj 2021. godine: Jarac ima manjak SAMOPOUZDANJA, Vodolija ima PODRŠKU PARTNERA, Ribe danas VOLJENE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 13. maj 2021. godine: Jarac ima manjak SAMOPOUZDANJA, Vodolija ima PODRŠKU PARTNERA, Ribe danas VOLJENE!

10 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Postoji mogućnost da na polju posla dobijete pomoć oko napredovanja kje ste očekivali. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaš odnos vodi do braka i zajednice u budućnosti. Nađite vremena za odmor.

 

BIK

 

Moguće je da očekujete previše na poslovnom polju od današnjeg dana. Ne bi bilo dobro da se zalećete sa ulaganjima sada. Poradite na komunikaciji sa partnerom da bi se odnos poboljšao. Mogući su problemi sa srcem.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da vam se nudi prilika da menjate svoje mesto poslovanja ili ćete imati posao povezan sa inostranstvom. Deluje vam da je partner prilično zatvoren i ne dopada vam se njegov pristup ka vama. Problemi sa zuboboljom.

 

RAK

 

Na polju posla vam je naglašena nepovoljna faza. Očekuje vas period koji može da vam bude promenljiv. Flertujete i nije vam lako da se odlučite samo za jednu osobu jer imate prilično mnogo udvarača. Zdravlje je sve bolje.

 

LAV

 

Maksimalno se trudite na polju posla ostvarite dobar imidž i dobar odnos sa saradnicima. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom možete da očekujete neki vid olakšanja. Mogući problemi sa stomakom.

 

DEVICA

 

Preporuka je da se danas posvetite planovima za poslovnu budućnost. Potrebno je da budete taktičniji u nekim momentima. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete imati manje probleme sa partnerom. Imate višak energije.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2