HOROSKOP za NEDELJU 09. maj 2021. godine: Blizanci razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Devica pred NEOČEKIVANIM SUSRETOM, Vodolija NE VERUJE partneru!

HOROSKOP za NEDELJU 09. maj 2021. godine: Blizanci razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Devica pred NEOČEKIVANIM SUSRETOM, Vodolija NE VERUJE partneru!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Možete da očekujete promene koje će vas dovesti do poslovnog napredovanja. Okolnosti na ovom polju vam idu na ruku. Voljena osoba će vam pokazati da je bila neiskrena po nekim pitanjima. Zubi su vam osetljivi.

 

BIK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da sklopite nove poslovne kontakte koji će vam biti od velikog značaja u budućnosti. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li prema vama ima osećanja. Dobro se osećate.

 

BLIZANCI

Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije, moguće je da imate pravo. Očekuje vas prilično nestabilna situacija na ovom planu. Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti iako je niste ni tražili. Problemi sa krvotokom.

 

RAK

Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Moguće je da će vam trebati nečija pomoć da ih rešite. Iako ste veoma zaljubljeni u svog partnera, ne možete a da ne primetite neke mane. Skloni ste alergijama.

 

LAV

Očekuje vas naporan dan, moguće je da će biti dosta stresa oko vas i da vam neće biti lako da donesete nove odluke na ovom polju. Ne dopada vam se da budete sami. Potrebna vam je nečija pažnja. Problemi sa stomakom.

 

DEVICA

Imate priliku da ostvarite planove koje ste ranije napravili. Poslovno polje vam je odlično prikazano u narednom periodu. Nekako neočekivano dolazi do susreta sa osobom sa kojom ćete imati vezu. Imate puno energije u sebi.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2