Pronađite partnera sa kojim će vam biti dobro, jer loše vam može biti i kada ste same: 8 OSOBINA MUŠKARCA KOJI VAS NEĆE USREĆITI!

Pronađite partnera sa kojim će vam biti dobro, jer loše vam može biti i kada ste same: 8 OSOBINA MUŠKARCA KOJI VAS NEĆE USREĆITI!

15 априла, 2021 Off By coki

Svaka žena sanja o snažnom muškarcu. Mada, nije toliko bitna fizička snaga, koliko moralna i psihološka. Slabost čoveka se ne meri mišićima i snagom, već onim što ima za ponuditi svojoj dami. U nastavku donosimo 9 osobina koje obično ne poseduju jaki muškarci i koji vas ne mogu usrećiti:

 

 

1. Morate rešiti sve probleme. Snaga je, između ostalog, sposobnost suočavanja s problemima, a to je vrlo važno za vezu. Kad se oba partnera trude rešiti svakodnevne probleme, to je dobra stvar. Ali ako sve vi radite i rešavate probleme za oboje, onda verovatno pored sebe imate slabog muškarca.

 

 

2. Zanemaruje vas, ali ugađa drugima. On te uzima zdravo za gotovo. Njemu je važno da drugi imaju visoko mišljenje o njemu, zato se oko njih mnogo više trudi nego oko vas.

3. Nije tu kad ga trebate. Uvek žuri da pomogne svojim prijateljima, ali ne i vama. Možda ste mu dali do znanja da ćete uvek biti tu pa je dobio utisak da se ne mora truditi oko vas.

 

 

4. Sebičan je. Sebičan je u krevetu, u finansijama. Želi da sve bude onako kako on želi, ne zanima ga vaše mišljenje. On misli samo na sebe, a vi patite. Ne dopustite mu da vas iskorišćava.

 

 

5. Izbegava sukobe i nije uvređen kad ga kritikujete. Slabu osobu je teško uvrediti jer izbegava bilo kakav sukob. Radije bi ćutao nego se branio. To što ga ništa ne dotiče ne znači da je snažan već naprotiv, ili je ravnodušan ili nezainteresovan.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2