Šta muškarce najviše ODBIJA kod ZRELIH ŽENA: Većina njih su NEZADOVOLJNE i UMORNE!

Šta muškarce najviše ODBIJA kod ZRELIH ŽENA: Većina njih su NEZADOVOLJNE i UMORNE!

15 априла, 2021 Off By coki

Jedan muškarac u zrelim godinama otkrio nam je šta ga najviše odbija kod zrelih žena:

 

 

Imam 45 godina, razveden sam i već dugi niz godina živim sam. Sebe smatram normalnim muškarcem koji vodi računa o sebi i svom izgledu.

 

Dobro zarađujem i živim jedan jako pristojan život. Mnogi moji prijatelji me često pitaju zašto sam sam. Još uvek sam mlad, mogu se ponovo oženiti i osnovati porodicu sa drugom ženom, ali ja jednostavno ne želim. Nisam od onih muškaraca koji bi sebi našli mlađu ženu jer imam kćerku koja ima 23 godine i ne bih mogao zamisliti sebe da budem u vezi sa nekom devojkom njenih godina.

 

A opet jako je teško naći ženu svojih godina sa kojom bih mogao graditi normalnu vezu. Mnogo je više stvari koje me kod njih odbijaju nego što me privlače. Smatram da su zrele žene preplavljene problemima i brigama. One već imaju decu, neke čak i unuke.

 

Večito brinu o njima, što je razumljivo, pa nemaju vremena da se posvete bilo kome drugome. Mnoge od njih su sumorne, umorne i nezadovoljne. Stalno nešto kukaju i žale se na sve i svašta. Život nije lak, to nam je svima jasno, ali ne želim pored sebe pesimističnu ženu koja stalno nešto kuka.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2