Žena VAGA: Radije će se ODREĆI VODE, nego ISTINE. Ona ne podnosi NEPRAVDU!

Žena VAGA: Radije će se ODREĆI VODE, nego ISTINE. Ona ne podnosi NEPRAVDU!

4 априла, 2021 Off By coki

 

 

Ženske Vage su u ljubavi vođene prevashodno emocijama i romantikom, pa tako često pogrešno smatraju da je svaki muškarac „onaj pravi“, i sklone su da pojam ljubavi veoma idealizuju i uzdižu kao osećanje.

 

 

Žena rođena u znaku Vage, kod potencijalnih partnera pre svega duboko poštuje iskrenost i manirizam, dok joj u suštini spoljašnji izgled jeste bitan ali nije presudan kada joj se neko dopadne. Muškarci koji žele da osvoje ženu u znaku Vage, nikako ne smeju da budu osobe koje su nevaspitane, grube, nasrtljive ili napadne, jer je ženska Vaga vrlo prefinjena i oličenje je moralnosti i damskog ponašanja. Žena Vaga nikada ne traži muškarce za kratkotrajne veze ili površne avanture, kao što ne voli da svom partneru bude podređena u bilo kom smislu, i veoma ceni ravnopravnost i slobodu koje je spremna uvek i bez izuzetka da „srčano“ brani. Žene rođene u znaku Vage po pravilu vole muškarce koji će im biti oslonac i podrška, ali koji im neće „ugušiti“ individualnost, ili im pak uskratiti pravo na sopstveno mišljenje i ostvarenje ciljeva.

 

 

Žene Vage žele muškarce koji su nezavisni, uspešni i ostvareni, ali nikako ih neće koristiti za postizanje svojih ciljeva ili da bi ostvarile bolji socijalni i društveni položaj „preko tuđih leđa“. U ljubavi, ženske osobe ovog zodijačkog znaka mogu da budu vrlo ljubomorne i posesivne, a vernost i poštovanje koje pružaju i koji se podrazumevaju, očekuju za uzvrat u punoj meri i od svojih emotivnih partnera. Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku Vage su – muškarci rođeni u horoskopskom znaku Ovna, Lava, Bika, Škorpije ili druge Vage – predstavljaju idealne kako emotivne tako i bračne partnere za ženske osobe koje su rođene u horoskopskom znaku Vage. Takođe, potencijalno dobre partnerske veze, žene u znaku Vage mogu da ostvare i sa muškim Vodolijama ili Blizancima.

Стране: 1 2