Žena VAGA: Radije će se ODREĆI VODE, nego ISTINE. Ona ne podnosi NEPRAVDU!

Žena VAGA: Radije će se ODREĆI VODE, nego ISTINE. Ona ne podnosi NEPRAVDU!

4 априла, 2021 Off By coki

Žena VAGA je poznata po svojoj pravednosti. Istina joj je draža od svega. Radije će se ODREĆI VODE, nego ISTINE. Ona ne podnosi NEPRAVDU!

 

 

Vaga se smatra jednom od najpravednijih dama horoskopa. One su upravo te osobe koje su u svakom trenutku ogromni borci za istinu, pravdu i ravnopravnost za apsolutno sve ljude. Rođene su da budu na vlasti ili uopšte neki deo politike, jer tačno znaju kako treba da se raspolaže svim stvarima unutar države. Kao što smo već rekli, velike pravedne duše sa ogromnim pravedničkim stavom koji je jednostavno nepogrešiv. Ako vam ikada padne na pamet da njih zeznete, smatrajte da ste se igrali s đavolom, čime igra tek počinje. U svakom trenutku znaju upravo šta treba reći zbog čega su idealne za posao advokata ili sudije, tj. bilo šta što ima bilo kakve veze s dostizanjem pravde.

 

 

Žena VAGA sve RAZUME, ali se PRAVI da ništa ne vidi

 

Ova dama je oličenje hrabrosti i mudrosti, u jednom lepom biću. Iako na prvi pogled izgleda hladno i nezainterosovano, izgled vara. I te kako zna šta se dešava, jer sve razume i vidi. Samo se ponekad pravi da ništa ne zna, da bi videla dokle neko može da ide. Ne zabija nos u tuđi život, jer uživa da živi svoj. Ne pada joj na pamet da slša tuđe tračeve, to je za nju pad dostojanstva.

 

 

Žena VAGA može ono o čemu drugi SAMO SANJAJU

 

Nikada ne odustaje bez obzira koliko situacija bila teška. Uvek nađe način da se izbavi iz teške situacije, jer ume da koristi mozak. Na prvu deluje kao razmažena princeza, ali ona to nikada nije bila. Ume svojim trudom da se izbori za ono što želi. A ako joj u tome malo pomogne šarm, pa Bože moj, ona je to svakako zaslužila. Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati.

 

 

Žena VAGA je ODAN prijatelj

 

Kao prijatelji, ženske Vage su vrlo odane i verne, spremne na kompromise i na bezrezervnu pomoć i podršku prijateljima u svakom trenutku. Za svoje poznanike i prijatelje, žene rođene u znaku Vage biraju osobe sa kojima imaju zajednička interesovanja i sa kojima mogu deliti „isti pogled na svet“, mada su po pravilu ženske osobe ovog horoskopskog znaka (a pod uticajem planete „ljubavi i prijateljstva“ – Venere), vrlo druželjubive, prostodušne i srdačne u ostvarivanju novih poznanstava, tako da se mogu družiti sa svakim čiji im karakter i temperament i u najmanjoj meri prija.

 

 

Žena VAGA je ISKRENA u LJUBAVI

 

Žene rođene u znaku Vage, u emotivnim odnosima su veoma iskrene i otvorene, i spadaju u ženske predstavnike zodijaka koje nisu sposobne da „igraju igre“ ili da se prave da su nešto što nisu, kako bi uspele da osvoje nekoga ko im se dopada. Za žene u znaku Vage, važi pravilo „što na um, to na drum“, jer one same smatraju da će se bilo kakvo potencijalno pretvaranje ili laganje na početku emotivne veze vremenom sigurno razotkriti, i da se partner u njih može veoma razočarati.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Стране: 1 2