Izaberi jednu AMOROVU STRELU i saznaj kada će te ona POGODITI i kada ćeš sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

Izaberi jednu AMOROVU STRELU i saznaj kada će te ona POGODITI i kada ćeš sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

4 априла, 2021 Off By coki

Izaberi jednu AMOROVU STRELU i saznaj kada će te ona POGODITI i kada ćeš sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

 

Svi mi u životu sanjamo veliku ljubav i nadamo se da će nas pogoditi Amorava strela, makar i u poznim godinama. Za svakog čoveka negde postoji osoba sa kojom mu je sreća u ljubavi suđenja. To je prosto činjenica, samo što mi to ne želimo da priznamo. A neke osobe srodnu dušu upoznaju pre, a neke kasnije. Ipak, ono što je sigurno jeste da je svima nama suđeno da upoznamo ”ljubav svog zivota”…

 

 

AMOROVA STRELA broj 1

 

Ako ste izabrali prvu Amorovu strelu, za vas je velika i prava ljubav oduvek bila samo veliki san, a nažalost ona je za vas i sada ništa drugo nego san. Međutim, vas to ne sprečava da verujete u ljubavnu sreću. Vas to ne sprečava da verujete da će se situacija na planu ljubavi vašeg života promeniti. A to će se desiti uskoro.

 

Vi ćete uskoro upoznati jednu osobu za koju ćete vremenom shvatiti da je ”ljubav vašeg zivota”. Vi ćete tu osobu upoznati već u skorijoj budućnosti, brže nego što mislite. Vi ćete tu osobu upoznati upravo onda kada se tome ne budete mogli nadati. A vi ćete posle određenog vremena sa tom osobom započeti ljubavnu priču i sa njom ćete uspeti da se izborite za ljubavnu sreću.

 

 

AMOROVA STRELA broj 2

 

Ako ste izabrali drugu Amorovu strelu, vicsebi ne želite da priznate nešto. Vi sebi nikako da priznate da niste zaboravili bivšeg partnera. Vaša osećanja prema toj osobi nikako da prestanu, a vi ne znate zbog čega je to tako. Vi ste na sve načine pokušavali da zaboravite tu osobu, ali vam to prosto nije pošlo za rukom. A vama to nije pošlo za rukom zbog toga što je ta osoba ”ljubav vašeg života”. Vama je sa tom osobom sreća u ljubavi suđenja i zbog toga ćete vi sa tom osobom sigurno započeti novu ljubavnu priču.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2